måndag 3 mars 2008

Veckosummering

Jag hade bokat in en prommis runt Flatensjön med mina arbetskamrater på onsdan. Det visade sej bli en väldigt blöt runda på 7,5 km men härligt i alla fall med en liten kaffepaus under tak halvvägs. I slutet av rundan drog Kolan med sej Smulan mot ett gäng änder. Kolan vände så fort hon hade fått dom att röra på sej. Det gjorde ju nu inte Smulan som tyckte att det här var ju skitkul så hon fortsatte ut i sjön efter dom. Det blev ett par cirklar i vattnet innan hon var nöjd och kom iland igen. Man såg verkligen hur nöjd Kolan var med att ha fått fart på Smulan.
Hemma igen var dom lite trötta och kopplade av en stund. Den här grodkudden är det kul att se hur hon boxar runt med. Alla andra stoppade tillåtna saker töms ganska fort på sitt innehåll men den här grodan sliter hon inte i. Det finns ju faktiskt utmanande ögon som är tugg och slitvänliga:)
Det är bara regn och elände ute varenda dag så mitt duschbord blev invigt direkt. Bägge hundarna hoppar upp själva utan problem och det funkar helt suveränt :) :)
Vi fick besök av Ian i går. Han är en dobberhanne två veckor yngre än Smulan. Vi kunde inte låta dom "umgås" för han var väldigt gåpåig. Jag tror att det är för mycket hormoner i omlopp hos honom just nu. Han är en himla snygg dobber redan nu så det blir spännande att se hur han utvecklar sej till vuxen.

Inga kommentarer: