tisdag 12 augusti 2008

Blöta hundar och elände

Under sommarens varma dagar så har hundarna varit ständigt blöta:) Här på bilden var Kolan snabb och hoppade in när jag inte var med. Kolan kan ju inte vara kvar här när vi åker i väg för då riskerar hon att bli "platt" eller arg så ända in i... när Smulan lägger sej ner :).
Kolan har ett litet elände framför sej, hon ska in den 25:e och operera bort en spräckt kindtand. Håller tummarna att allt kommer att gå bra och att hon troligtvis efteråt blir av med ev. tandvärk.
Smulan håller på att bli hårlös:(. Nu är det ingen underull som rasar utan nu kan man greppa tussar med täckhår. Hon börjar se anskrämlig ut. Hon är ju min gullunge oavsett men i alla fall....Det räcker inte med det, spåren går uruselt och hanhundarna är väldigt intresserade av bakdelen. Nu var det bara 4 mån sen hon löpte sist och gången innan var det oxå bara 4 månader. Inte speciellt bra tycker jag:(. Vi får sänka tempot och se vad som händer.
Natti

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt med så mycket bad! Hoppas att Kolans operation går bra!

Kram Angelina och Kenzo

Anonym sa...

Hej Hej ..tack för senast., sorry att ja inte har svarat på dina mail. Jag har jobbar jätte mycket.. och ska svara i morgon., Hoppas allt är bra med er... Det va jätte kul att ses sist tack. Kram